• Ανακαλύψτε το Μοναδικό Πήλιο
  • Διακοπές σε πανέμορφα χωριά, ατμοσφαιρικούς ξενώνες και ιστορικά αρχοντικά
  • Διαμονή στα παραδοσιακά δωμάτιά μας

Δραστηριότητες

Καταδύσεις

Κάθε κατάδυση στη θάλασσα του Πηλίου είναι και μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων κατάδυσης, ο επισκέπτης του Πηλίου, μπορεί να βρεθεί στα βάθη της θάλασσας και εκεί να συναντήσει τη φύση στο απόλυτο μεγαλείο της. Οι επισκέπτες του ΄΄Akrogiali΄΄ έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν περιήγηση με αναπνευστήρα, κατάδυση γνωριμίας, ενώ οι πιο προχωρημένοι μπορούν να εξορμήσουν στα νερά της θάλασσας με τη συνοδεία δύτη ανοιχτής θαλάσσης.

Ιστιοπλοΐα

Οι επισκέπτες του Πηλίου μπορούν να λάβουν μαθήματα ιστιοπλοΐας ή να κάνουν ημερήσιες εκδρομές στις διάφορες και κοντινές παραλίες γύρω από τον Αι-Γιάννη. Έχουν, επίσης τη δυνατότητα να επιδοθούν σε wind surfing, canoe-kayak, water power sports πάντα με την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών και ομάδα διάσωσης.

canyoning

Σκοπός μας μέσα από τις οργανωμένες καταβάσεις μας, να γνωρίσετε την άγνωστη φύση των φαραγγιών, άλλους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα, να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα, να γυμναστείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας ανανεωμένοι!

Το χαμόγελό σας μετά το πέρας μιας εκδρομής, είναι ηθική ικανοποίηση για το έργο μας! Κάθε εκδρομή βέβαια αποτελείται από ένα επιτελείο οδηγών. Αυτό εξαρτάται κι από το κάθε φαράγγι. Οφείλετε να συνεργάζεστε με τους οδηγούς, οι οποίοι έχουν πάντα ως στόχο την ασφαλή κατάβασή σας.

Outdoor activities

Η μοναδική φυσική ομορφιά του Πηλίου και ο απόλυτος συνδυασμός βουνού και θάλασσας, το έχει αναδείξει σε κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις της δράσης και των extreme sports. Το δαιδαλώδες δίκτυο δασικών δρόμων του όρους Πηλίου, έλκει σα μαγνήτης τους φίλους του μηχανοκίνητου ακτιβισμού, μια κι εκεί μπορούν να δοκιμάσουν τα όρια της αντοχής τους. Ενώ, οι απότομες πλαγιές και τα απόκρημνα φαράγγια προσελκύουν τους φανατικούς της αναρρίχησης και όχι μόνο. Ορειβατικό σκι, αθλητική επιβίωση, ποδήλατο βουβού είναι κάποιες από τις δραστηριότητες στις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να επιδοθεί. Ανάμεσα στους δρόμους των βουνών και τις πλαγιές των φαραγγιών, το ΄΄Akrogiali΄΄ περιμένει τους ταξιδιώτες για να τους ξεκουράσει και να τους χαλαρώσει, πριν και μετά από κάθε παράτολμο εγχείρημά τους.

Θαλάσσια σπορ

Είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ; Αγαπάτε την ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις ή το surfing; Με τη δύναμη του αέρα, τη μαγεία του βυθού και την ενέργεια των κυμάτων,. ο Αι-Γιάννης στο Πήλιο θα σας ταξιδέψει σε έναν μοναδικό κόσμο θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το φυσικό τοπίο του Πηλίου προσφέρει το καλύτερο πεδίο για σπορ και δραστηριότητες.

Τρέξτε πάνω στο κύμα πάνω σε μια ιστιοσανίδα και πετάξτε πάνω από το κύμα με ένα kite surf. Πάρτε το σκάφος σας και εξερευνήστε το αρχιπέλαγος του Αιγαίου, απολαμβάνοντας γαλαζοπράσινες παραλίες. Τοπία εκπληκτικά με φόντο το απέραντο γαλάζιο, είναι  επιλογές ιδανικές, από άνοιξη μέχρι αργά το φθινόπωρο, που σας προσκαλούν να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας και να τον ξεπεράσετε. Ανακαλύψτε όλους τους προορισμούς που είναι ιδανικοί για θαλάσσια σπορ εδώ.

Με τα μελτέμια του Αυγούστου στα πανιά σας, θα ξεκινήσετε για ένα ταξίδι προς την κατάκτηση του Πελάγους, σχίζοντας τα διάφανα νερά του Αιγαίου κάνοντας ιστιοπλοΐα.

Και ενώ ο άνεμος φροντίζει να σας ξεναγήσει στις γήινες ομορφιές, υποβρυχίως ένας βυθός γεμάτος μυστικά σας περιμένει για να σας παρασύρει στον μυστήριο κόσμο του. Καταδύσεις στις όμορφες παραλίες του Πηλίου σημαίνει περιπέτειες σε ύφαλους παρέα με χιλιάδες είδη ψαριών. Αν είστε λάτρεις των καταδύσεων ελάτε να βουτήξετε στα νερά του Αιγαίου με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την κατάλληλη καθοδήγηση εξειδικευμένων δυτών, ώστε να απολαύσετε όλο το μεγαλείο του υποβρύχιου κόσμου.

Στον αφρό της θάλασσας τα πράγματα είναι εξίσου περιπετειώδη, κάνοντας ιστιοσανίδα, kite surfing, θαλάσσιο σκι ή wake board σε όλες τις οργανωμένες ακτές του Πηλίου όπου θα πιάσετε τα καλύτερα κύματα.