• Ανακαλύψτε το Μοναδικό Πήλιο
  • Διακοπές σε πανέμορφα χωριά, ατμοσφαιρικούς ξενώνες και ιστορικά αρχοντικά
  • Διαμονή στα παραδοσιακά δωμάτιά μας

Θαλάσσια Σπορ

Είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ; Αγαπάτε την ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις ή το surfing; Με τη δύναμη του αέρα, τη μαγεία του βυθού και την ενέργεια των κυμάτων,. ο Αι-Γιάννης στο Πήλιο θα σας ταξιδέψει σε έναν μοναδικό κόσμο θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το φυσικό τοπίο του Πηλίου προσφέρει το καλύτερο πεδίο για σπορ και δραστηριότητες.

Τρέξτε πάνω στο κύμα πάνω σε μια ιστιοσανίδα και πετάξτε πάνω από το κύμα με ένα kite surf. Πάρτε το σκάφος σας και εξερευνήστε το αρχιπέλαγος του Αιγαίου, απολαμβάνοντας γαλαζοπράσινες παραλίες. Τοπία εκπληκτικά με φόντο το απέραντο γαλάζιο, είναι  επιλογές ιδανικές, από άνοιξη μέχρι αργά το φθινόπωρο, που σας προσκαλούν να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας και να τον ξεπεράσετε. Ανακαλύψτε όλους τους προορισμούς που είναι ιδανικοί για θαλάσσια σπορ εδώ.

Με τα μελτέμια του Αυγούστου στα πανιά σας, θα ξεκινήσετε για ένα ταξίδι προς την κατάκτηση του Πελάγους, σχίζοντας τα διάφανα νερά του Αιγαίου κάνοντας ιστιοπλοΐα.

Και ενώ ο άνεμος φροντίζει να σας ξεναγήσει στις γήινες ομορφιές, υποβρυχίως ένας βυθός γεμάτος μυστικά σας περιμένει για να σας παρασύρει στον μυστήριο κόσμο του. Καταδύσεις στις όμορφες παραλίες του Πηλίου σημαίνει περιπέτειες σε ύφαλους παρέα με χιλιάδες είδη ψαριών. Αν είστε λάτρεις των καταδύσεων ελάτε να βουτήξετε στα νερά του Αιγαίου με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την κατάλληλη καθοδήγηση εξειδικευμένων δυτών, ώστε να απολαύσετε όλο το μεγαλείο του υποβρύχιου κόσμου.

Στον αφρό της θάλασσας τα πράγματα είναι εξίσου περιπετειώδη, κάνοντας ιστιοσανίδα, kite surfing, θαλάσσιο σκι ή wake board σε όλες τις οργανωμένες ακτές του Πηλίου όπου θα πιάσετε τα καλύτερα κύματα.